fbpx

Kako je sve počelo?

Kao i mnoge važne stvari u životu, ideja o otvaranju agencije za digitalni marketing - krenula je slučajno. Ubrzo nakon toga započinje jedno novo poglavlje zvano "sam svoj šef".

Educba SEO

Priča

Moje prvo radno mjesto, odmah nakon završenog fakulteta bilo je - u marketingu. I kako je priča počela tako se i nadovezivala i gradila u istom smjeru s mnoštvom popratnih dodataka :-).

Marketing me inspirira i ispunjava jer daje stvarne i konkretne rezultate. Posljednjih 15 godina, više od polovice radnog vijeka sam provela radeći kao dio tima u velikoj korporaciji. Završila sam brojna dodatna školovanja vezana uz management i prodaju. Ali još važnije od školovanja - dobila sam neprocjenjivo iskustvo, kako životno tako i poslovno.

Oduvijek sam željela imati nešto svoje..ali uvijek je bilo premalo hrabrosti. Obožavala sam čitati sve one inspirativne priče s bombastičnim naslovima – “dao/la otkaz na dobro plaćenoj poziciji i otišao/la za svojim snovima”. I nebrojeno puta vidjela sebe u tim naslovima.

HAZEF

Oni koji ne znaju i oni koji znaju

Najveći izazov su mi tvrtke koje se još nisu dovoljno usmjerile na digitalni marketing. Izazov je objasniti nekome tko privatno ne koristi niti jednu od društvenih platformi ili alata, zašto su društvene mreže bitne. Upravo u tome leži sav šarm marketinga.

S druge strane, postoje tvrtke koje znaju kako i što treba, ali zbog nedostatka vremena i resursa nisu u mogućnosti implementirati rješenja online. I stoje na mjestu jer ne stignu i nemaju budget za zapošljavanje novih kadrova.
Upravo to je cilj mojeg projekta. Pomagati tvrtkama da budu bolje, vidljivije i usmjerene prema novim trendovima.

Udemy

Početak ili kraj

Na poziciji direktora ili vlasnika tvrtke, znam da vam digitalni marketing nije najvažniji jer vas pritišću ostale obaveze. Radite ga samo usputno i samo iz razloga što su svi online? I ne stignete razmišljati što objaviti - sve što želite je odgovarati na upite potencijalnih kupaca - jer oni su novac. A novac je bitan!
Ništa ne morate, niti biti prisutni na društvenim mrežama, niti stvarati zanimljive sadržaje, niti razvijati svijest o svojem brandu, a niti prodavati više. No - konkurencija je tu. I preskočit će vas.

Trendovi se mijenjaju neprestano, a vi ste još na početku i ne pratite ih? Ako ste zaključili da imate dovoljno posla i bez marketinške strategije i prisutnosti online, pritisnite X u gornjem desnom kutu ekrana.

Ako ste još uvijek tu - nastavljamo zajedno 😉

Campster how to get followers on Instagram

Ne zaboravite

Pratite moj blog jer ću vam kroz njega pokušati približiti digitalni svijet iz prakse i pisati o raznim mogućnostima što i kako kao vlasnik možete sami napraviti uz minimalan angažman.

Ako vas ova tema zanima i smatrate da vam može pomoći u poslovanju, pretplatite se na newsletter. Dobit ćete vrijedne informacije, a na vama je kako ćete ih iskoristiti.

Ne zaboravite otvoriti vrata novim kupcima! Oni su spremni i čekaju vas.

Martina Vrančić, mag.oec.

244986727 10159506357039699 4479870352705975224 n
Potpis Martina removebg preview e1625556382639
Google Campaign Manager
Google Ads Display Certification
Google digitalna garaza 1
Emarketing institute social
Emarketing institute