fbpx

TikTok

 

I ptice na grani pjevaju o TikToku…a vi još niste pokušali?
Evo mojeg iskustva pa procjenite isplati li se.

Znala sam da je bitan i da je reach odličan…i cijela teorija stoji…ali u praksi mi se uvijek vrtilo pitanje – što stavljati na TikTok? Kakav sadržaj vezan uz moj posao može biti zanimljiv TikTokerima?

I tu nastupa Dario Marčac  (Top 10 Balkan TikToker iz Hrvatske kojeg prati više od 500 000 ljudi 😮) koji me motivirao i dao mi super savjete otkud krenuti. Dečko je čudo, a rezultati koje ima su stvarno vrhunski!

Iako je Dario puno puno mlađi od mene 🙈 i snimanje samog sebe mu je potpuno prirodno, uzeo je u obzir činjenicu da ja nisam spremna biti zvijezda svojih videa i dao mi savjete na koji način drugačije stići do publike – a da ne moram snimati samu sebe.

Već sam mu zahvalila, ali ponavljam i javno jer, iako je popularan i mediji ga rastežu, nesebično dijeli svoje znanje i iskustvo i to mi je baš super! Motivira i inspirira i svaka mu čast! 

Da…i rezultati su nevjerojatni.
Na minimalnih 137 followera na TikToku imam npr. jedan video kojem je doseg 4.474 pogleda.

Kada bi takav doseg bio na Facebooku, na 1.000 followera bi imala 32.000 pregleda o čemu samo mogu sanjati jer kada ih je 500 sam prezadovoljna. Matematika je jednostavna.

Sljedeće pitanje koje se postavlja – je li to moja ciljana publika? Možda i nije, ali ionako stvaranje branda nije kratkoročan posao. I ta publika će kroz par godina biti, ako već i nisu (samo ne žele priznati da su na TikToku 😂) glavna ciljana skupina.
A krenuti graditi tek tada je definitivno prekasno.

Zaista treba izaći iz svoje kutijice i napraviti neki iskorak iako možda i nije ugodan na prvu. Ja sam svoj napravila i ipak snimila sebe – samo za potrebe TikToka ☺️. I rezultati su ponovno odlični 🥳

Pokušajte i vi izaći iz svoje kutijice..barem ju odškrinite 😉 Ako zapnete, javite se.

Martina

(Bear in mind that I’m just one message away 😉)